Gå direkte til indhold
 

Emergency Service

Hurtig og effektiv håndtering af IT-sikkerhedshændelser

Når et sikkerhedsbrud eller cyberangreb rammer din virksomhed, er tiden essentiel. Hos itm8 forstår vi vigtigheden af hurtig og effektiv håndtering af IT-sikkerhedshændelser for at minimere skaderne og genoprette normal drift så hurtigt som muligt.

Med Emergency Service kan du trække på et hold af sikkerhedsspecialister, der står klar, hvis uheldet er ude. Specialisterne er allerede fortrolige med din virksomhed, og har forhåndsadgang til jeres IT systemer.

itm8_emergency_service_1

Med Emergency Service får du:

Kendskab der går begge veje

Du får et fast team af eksperter, der kender din  forretning. Eksperter der har adgang til dine IT systemer. Det betyder at de kan  agere omgående. Og gør det!

Et beredskab, der aldrig sover

Du kan aktivere dit IT beredskab døgnet rundt.  365 dage om året! Vi er klar til at ta' action når din forretning er under angreb, og du har brug for et effektivt forsvar.

Ring og få svar, når du er i tvivl..

Ring til vores hot-line 24/7 og få et sikkerhedsråd, eller en vurdering fra en ekspert, hvis du er i tvivl, om du er udsat for et hackerangreb.

Hurtig reaktionstid

Inden for normal arbejdstid reagere vi indenfor maksimalt fem timer. Og du kan tilkøbe kortere garanteret reaktionstid.

Sikring af beviser og spor

Saml, bevar og beskyt beviser og spor fra et angreb til læring og dokumentation til forsikring og datatilsyn.

Bliv klogere på sikkerheden

Få viden og lær mere om sikkerheden på onboarding og opstartsmøde via sparring og tilbagevendende trusselsbriefinger.

Hvad sker der, når jeg aktiverer beredskabet?

Identifikation: Skaderne og årsagen til sikkerhedshændelsen identificeres hurtigt og præcist.

Indkapsling: Truslen indkapsles og yderligere skader forhindres.

Udryddelse og genopretning: Truslen fjernes fra netværk og systemer, og data genoprettes for at sikre, at din virksomhed kan vende tilbage til normal drift.

Vejledning: Vi støtter din databeskyttelsesansvarlig i at levere rettidige og nøjagtige oplysninger til den nationale databeskyttelsesmyndighed i tilfælde af et databrud på persondatasikkerheden.

Forebyggelse: Vi rådgiver om, hvordan man undgår lignende hændelser i fremtiden og styrker din virksomheds IT-sikkerhed.

Rådgivning til ledelsen: Vi tilbyder kvalificeret rådgivning til C-niveau krisestyring og i dialogen med myndigheder som f.eks. politiet.

itm8_emergency_service_2

Resultaterne fra Incident Response Teamet varierer afhængigt af sikkerhedshændelsens omfang.

De typiske leverancer under en sikkerhedshændelse er:

  • Løbende opdateringer af ledelsen- og/eller bestyrelsen, så de har et klart overblik og kan træffe velinformerede beslutninger.
  • Detaljeret teknisk feedback om resultaterne og konklusionerne af undersøgelsen, så I forstår hændelsens omfang og konsekvenser.
  • En detaljeret rapport efter hændelsen med en detaljeret beskrivelse af de foranstaltninger, som Incident Response Teamet har gennemført, samt de opnåede resultater og konklusioner.

Hvem består sikkerhedsteamet af?

Vores erfarne og certificerede incident responce team består af et internationalt anerkendt Computer Security Incident Response Team (CSIRT), der er trænet til hurtigt at kunne vurdere og afhjælpe sikkerhedshændelser. De arbejder tæt sammen med den berørte virksomhed for at udvikle en effektiv afhjælpningsplan, der følger en nøje kontrolleret og veldokumenteret proces for at indkapsle, udbedre og genoprette systemerne. De besvarer de kritiske spørgsmål, som I måtte have.

Lad os sammen opgradere IT beredskabet. Today!