Gå direkte til content

Hos itm8 dyrker vi relationerne

Selvom teknologien udvikler sig, er der én konstant: Det er menneskerne, der driver udviklingen af fremtidens IT. Vi er mere end 1700 personer, der arbejder sammen som ægte itm8s.

Vi samarbejder med hinanden og vores kunder om at nå forretningsmål ved brug af det rigtige IT.

I itm8 prioriterer vi en dyb forståelse for hver enkelt medarbejder, deres mål, udfordringer og ambitioner. Vi mener, at dette er afgørende for at kunne udvikle og tilbyde arbejdsforhold, der virkelig gør en forskel og bidrager til den enkeltes professionelle vækst.

Når du bliver en itm8, bliver du mødt af et engageret team af team8s, som arbejder tæt sammen for at skabe et inspirerende og støttende arbejdsmiljø. Vi værdsætter åben og pragmatisk dialog, fordi vi ved, at det er nøglen til at forstå og imødekomme dine behov, og til at skabe de bedste arbejdsforhold.

itm8_som_arbejdsplads_1

En rigtig itm8

Vi er mere end 1700 medarbejdere, der sammen skaber en dynamisk og inspirerende arbejdsplads, hvor vi alle er itm8s og dedikerede team8s, der stræber efter at gøre en forskel. Vores kultur er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone, hvor alle har en stemme, og hvor vi værdsætter og fejrer vores succeser sammen. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og trivsel, og tilbyder et væld af muligheder for faglig og personlig vækst.

Hos itm8 er vi drevet af en passion for teknologi og en ambition om at skabe innovative løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder og samfundet som helhed. Vi er stolte af at være en del af itm8, og vi glæder os til at byde dig velkommen.


En inkluderende arbejdsplads

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-personer. Vi ønsker helt simpelt at blive den bedste arbejdsplads for alle itm8s.

Vi er mestre i samarbejde. Store ting sker, når vi arbejder sammen. Når vi samarbejder, er vi mere innovative og glade, og projekter kan forløbe mere succesfuldt. Det er kun, når vi forbinder vores indsigter, tanker og evner, at nye ideer og stærke løsninger opstår.

Det er dét, det betyder at være en itm8.

Hos itm8 ønsker at nytænke IT-verdenen, og det kræver et samarbejde med de mest talentfulde og innovative individer.


Diversitet og inklusion er en del af vores kultur. Det er et kerneområde for os, og vi er overbeviste om, at forskelle i køn, alder, seksualitet, etnicitet og handicap gør os mere innovative sammen.

Bliv en teamm8

Er du på udkig efter den ultimative karriere inden for IT og digital transformation? Ønsker du at blive en mester i samarbejde, alt imens du har det sjovt med dine kollegaer?

Vi er altid på udkig efter fantastiske teamm8s til at slutte sig til os.

 

Til vores job agent

 

 

Vil du vide mere om itm8 som arbejdsplads?